Werkwijze:

Bij de vergunningsaanvraag van de diverse evenementen wordt steeds vaker de inzet van verkeersregelaars vereist door de burgerlijke gemeenten in Nederland. De betreffende organisatie kan kiezen voor het zelfstandig werven van vrijwilligers voor de taak van verkeersregelaars. Deze moeten dan door middel van een cursus worden opgeleid en mogen na aanstelling door de gemeente als verkeersregelaar optreden. Dit heeft praktisch gezien een aantal nadelen (denk ook aan de kostbare aansprakelijkheidsverzekering die voor de verkeersregelaars moet worden afgesloten) en daarvoor kunnen wij de juiste partner zijn om deze ondersteunende taak in te vullen.

Wij hanteren hierbij het motto: “U organiseert uw evenement en wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar de verkeersveiligheid daar omheen”.

De Stichting heeft een bestand van ruim 70 vrijwilligers die via een E-learning en examen tot verkeersregelaar zijn opgeleid en deze aanstelling is een jaar geldig. Al onze vrijwilligers zijn ook in de praktijk opgeleid, en mogen aangesteld worden in heel Nederland.

Wanneer u verkeersregelaars zoekt, kunt u met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact opnemen, en hierbij aangeven voor welk evenement en voor welke taken u behoefte heeft aan verkeersregelaars. Indien nodig zullen wij met u een afspraak maken om ter plekke de situatie op te nemen. Hierbij kunnen wij ook kijken naar de behoefte voor het evenement en zullen we vooral een adviserende rol innemen om de verkeersstroom zo optimaal te laten verlopen, waarbij veiligheid voor alle partijen voorop staat.

In het gesprek zullen wij  ook aangeven wat de kosten zijn voor de opdrachtgever, maar omdat we met vrijwilligers werken kunnen we deze kosten beperkt houden.

Wij leveren hierbij maatwerk, aangezien geen opdrachtgever gelijk is. Bovendien is ons contact met gemeente en politie behoorlijk intensief en positief. Je hebt toch met elkaar te maken!

 

Wat kunt u van ons verwachten?

-          Helderheid. Alle afspraken worden vastgelegd en nagekomen;

-          Door de inzet van vrijwilligers kunnen wij tegen geringe kosten voor uw evenement ingezet worden;

-          Wij hebben onze eigen materialen in bezit, denk aan de kleding, portofoons en lampen;

-          Goed opgeleide en gemotiveerde mensen die ook een uurtje langer blijven als dat nodig is;

-          Wij zijn in het bezit van onze eigen Bedrijfs Aansprakelijkheids Verzekering;

-          Wij kunnen ondersteunen in het maken van het verkeersplan of kunnen deze in overleg zelfs volledig voor u opstellen;

-          Ervaring.